Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

VEPŘOVÉ KOTLETY PRAŽSKÉHO UZENÁŘE

0.0
VEPŘOVÉ KOTLETY PRAŽSKÉHO UZENÁŘE

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety,
2 párky,
2 balení vepřové šunky,
čerstvé žampiony,
1 smetana,
1/4 masoxu,
sůl, pepř

Postup přípravy

Osolíme a opepříme kotlety, orestujeme na oleji, vyndáme a do šťávy z restování přidáme na kolečka nakrájený párek, na kostičky nakrájenou šunku a nadrobno nakrájené žampiony, orestujeme, zalijeme smetanou, přidáme 1/4 masoxu s vodou, podusíme a nakonec přidáme kotlety a povaříme do měkka.
Jako přísada jsou ideální opečené brambory nebo hranolky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie