(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
VEPŘOVÉ KOTLETY PRAŽSKÉHO UZENÁŘE
Potřebné ingredience
4 vepřové kotlety,
2 párky,
2 balení vepřové šunky,
čerstvé žampiony,
1 smetana,
1/4 masoxu,
sůl, pepř
Postup přípravy
Osolíme a opepříme kotlety, orestujeme na oleji, vyndáme a do šťávy z restování přidáme na kolečka nakrájený párek, na kostičky nakrájenou šunku a nadrobno nakrájené žampiony, orestujeme, zalijeme smetanou, přidáme 1/4 masoxu s vodou, podusíme a nakonec přidáme kotlety a povaříme do měkka.
Jako přísada jsou ideální opečené brambory nebo hranolky.
Jako přísada jsou ideální opečené brambory nebo hranolky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé